Nyheter från SF - Väst
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


LOK-stöd kan sökas av varje förening som är ansluten till SVWF & RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.
 
Om 10 dagar, 2018-08-23, inleds 2018 IWWF Europe & Africa 35+ Waterski Championships i Halle, Tyskland där SVWF och Sverige kommer att representeras av inte mindre än 13 av våra absolut främsta toppåkare!
 
Idag, 2018-08-12, inleds VM i barfotaåkning i Canada. Närmare bestämt i Ontario, Napanee och hemma hos Dwight och Michele Williams som grävt en sjö och byggt en arena värd ett världsmästerskap på sin egen baksida!
 
Den 22 - 26 augusti hålls 2018 års EM för ungdomar och juniorer, 2018 IWWF Europe and Africa Youth Waterski Championships, i Dnipro Ukraina. Sverige och SVWF kommer att representeras av fyra ungdomar och fyra juniorer.
 
Den 30:e augusti inleds U-21 EM i Roquebrune sur Argens i Frankrike. SVWF & Sverige kommer att representeras av fyra av våra främsta elitåkare!
 
Tim Törnquist skrev igår in sig i historieböckerna för all evig framtid då han vid JVM-finalen i slalom i Seseña, Spanien erövrade en glänsande och åtråvärd silvermedalj! Prisutdelning JVM: 1:a Jaramillo, 2:a Törnquist och 3:a Reese.
 
Scandinavian Barefoot Open var tillbaka i Alsterbro förra helgen. Senast tävlingen hölls i Alsterbro var 2015 och nu var det så återigen dags och folket i byn gick man ur huse med sin brassestol för att njuta av tävlingarna som pågick över 3 dagar!
 
Caroline ”Carro” Djupsjö (bilden) vann igår ett EM-silver då finalen vid Europa Mästerskapet i Wakeboard bakom båt avgjordes i Borgo San Pietro, Italien!
 
Felix Blomqvist (bilden) satte igår ett nytt svenskt årsbästa och tillika nytt personligt rekord med ett fenomenalt 62,7 meters hopp vid tävlingen Stokes Pro-Am i England!
 

Oldboy-SM flyttat

(2018-08-02 21:50)
 
SM i vattenskidor har under den gångna helgen arrangerats på Sveriges Nationalarena i Mariestad. Bilden är tagen under prisutdelningen i lagtävlingen som rättvist vanns av Nyköping anförda av suveräne Jakob Bogne.
 
Efter otaliga besök på vattenskidarenor som uppstått både naturligt och onaturligt så borde det mesta ha upplevts.
 
Det sattes två nya svenska rekord och i tillägg levererade de tävlanden exceptionellt goda resultat under helgens stora RLH-tävling i Karlstad - Malibu 3-Round Slalom.
 
Gårdagens finaler på årets sista deltävling i Swedish Wake Park Tour 2018 blev en hejdundrande succé där open-finalerna i både dam- och herrklasserna bjöd publiken på en av de bästa föreställningarna som någonsin skådats i Sverige!
 
Under den gångna helgen har Linköpings VSK stått som värd för Svenska Mästerskapet i vattenskidor för klasserna U-14, U-17 & U-21. Bilden: Lag-SM vanns av Nora VSK med Nyköpings VSK på andra plats följt av VSK Svanen.
 

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Västsvenska Vattenskid & Wakeboardförbundet
Per Rudhag, Utlandagatan 31
412 61 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: per.rudhag@stroms-gbg.se

Se all info