Hoppa till sidans innehåll

SVWF Konferens 2.0

2017-12-04 13:20
Under två intensiva och energifulla dagar har SVWF under den gångna helgen arrangerat en konferens och workshop där vårt förbunds framtid och utvecklingsmöjligheter diskuterats samt där huvudfokus var att skapa en genuin ”vi känsla”.
  • Uppdaterad: 2018-01-16 16:43

Styrelsen i SVWF, med vår Ordförande, Tobias Aderum och Vice Ordförande Christer Hermansson i spetsen, var initiativtagare till helgens inspirerande diskussioner. Med inbjudna representanter från samtliga av våra fem distrikt och tre kommittéer var målsättningen med konferensen att inleda arbetet med att finna nya idéer som skall ligga till grund för hur vi i framtiden ska fatta strategiskt korrekta beslut. Helt konkret var även helgens konferens och workshop startskottet på det gemensamma arbete och den gemensamma kraftansträngning som ska leda till ökad tillväxt i våra föreningar samt skapa ett arbetsklimat som konstruktivt leder och lyfter samtliga delar av vår organisation.

Igår eftermiddag och under uppsummeringen av diskussionerna var de 22 konferensdeltagarna rörande överens om att det speciellt var fyra unika områden som man vill att det intensivt arbetas vidare med. Dessa områden är:

- Struktur och Organisation
- Marknadsföring och Media
- Upprättandet av ett centralt bokningssystem för lokala aktiviteter
- Breddverksamhet

Arbetet kommer nu att fortsätta med en fördjupande uppsummering ledd av SVWF där den yttersta ambitionen är att tillsammans med små grupper av motiverade konferensdeltagare genomarbeta konkreta uppdrag, där man till fullo förstår konsekvenserna, innan det inspirerande och nya arbetet praktiskt implementeras.  

Jag vill avslutningsvis Tacka samtliga av helgens deltagare för många inspirerande diskussioner och en härlig entusiasm.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Lagastigsgatan 6
287 32 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link