Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms- och Juniorläger i Linköping

2017-07-06 14:14
I dagarna tre har ett antal av våra duktiga ungdomar och juniorer samlats i Linköping för träningsläger. Under utmärkta väderförhållanden har man tränat flitigt på alla grenar, med lite extra fokus på hopp denna gång.
  • Uppdaterad: 2018-01-16 16:43

Deltagarna har fått många goda råd av de duktiga tränarna i båten, Felix Blomqvist och David Rosén. Nu på lägrets tredje dag har vi glada och nöjda ungdomar, med trötta muskler och ömma händer. Naturligtvis har det även badats, kastats frisbee och spelats kort till sent på kvällarna. Precis som det ska vara.

Deltagarna på lägret har varit Tim Törnquist, Alexander Blomqvist, Charlie Westlund, Linus Irehed, Ted Törnquist, Lucas Liljeblad, Alice Nordenhed, Karl Waldefeldt och Johanna Grekula. Mot slutet av lägret, efterhand som orken hos de ordinarie deltagarna mattats, har även Elliot Westlund tagit några pass.

Tyvärr har vi haft lite otur med skador: Alex Blomqvist har varit rejält öm i ryggen efter sin vurpa i hopputslaget på SM i helgen, han har fått vila mycket under lägret. Johanna Grekula slog knäet i slalomskidan under lägrets andra dag och fick sys med tre stygn. Vi har dock gott hopp om att dessa skador ska läka snabbt och inte hindra dem under någon längre tid.

Vi tackar Linköpings Vattenskidklubb för att vi fått använda deras utmärkta anläggning. Vi är även mycket tacksamma för Jimmie och Eva-Carin Westlunds ovärderliga hjälp med båtkörning och markservice.

Nu ser vi fram mot Scandinavian Youth Championships i Norge nästa helg, 15-16 juli, där flera av lägerdeltagarna kommer att deltaga.

Per Törnkvist och Bjarni Sigurdsson, förbundskaptener U14/U17

Skribent: Bjarni Sigurdsson
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Lagastigsgatan 6
287 32 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link