Hoppa till sidans innehåll

Välbesökt Öppet Hus på RIG!

2017-12-09 08:22
Gårdagens besöksdag, speciellt riktad mot nya och framtida RIG-elever, vid Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets RIG i Fagersta blev mycket lyckad.
  • Uppdaterad: 2018-01-16 16:43

Dagen inleddes med att Bengt Marberg, RIG verksamhetsansvarig tillsammans med RIG Fys-tränare Vivianne Marberg hälsade alla hjärtligt välkomna. Tillsammans med NVU Utbildningschef Henrik Junno och Studie- och yrkesvägledare Sara Forsberg gav sedan Bengt och Vivianne de 8 intresserade och potentiella eleverna mängder med information och en god inblick i vad som pågår och händer på vårt RIG. Riktigt inspirerande och självklart helt ovärderligt både för de framtida RIG-eleverna och för deras föräldrar var även att fem av våra nuvarande RIG-elever också var med och svarade på frågor och delade med sig av sina egna personliga erfarenheter om hur det verkligen är att studera och träna på RIG. Även undertecknad och SVWF Ordförande Tobias Aderum deltog under presentationen och svarade på frågor.

Efter avslutad presentation visades alla runt i Brinellskolan och fick med egna ögon stifta bekantskap med de olika faciliteterna såsom simhall, gymnastikhall och styrkehallar där våra RIG-elever bedriver delar av sin fys- och vinterträning. Efter denna inspirerande rundvandring gavs även tillfälle att besöka elevboendet och se hur man bor som RIG elev.

Värt att notera och omnämna är att ansökningsfristen för att inkomma med intresseanmälningar för RIG-studier med start HT 2018 har förlängts från den 1 december till den 20 december. Du kan läsa mer om vårt RIG genom att klicka HÄR och intresseanmälan finner du via samma länk eller genom att enkelt klicka HÄR.

Som avslutning önskar jag tacka alla som var med och bidrog till en informativ och inspirerande dag och ett extra stort tack speciellt till våra nya och potentiella RIG-elever och deras föräldrar för visat intresse.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Lagastigsgatan 6
287 32 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link