Hoppa till sidans innehåll

2019 Wake Pool Challenge i Stockholm!

11 MAR 2019 10:03
Så är den svenska tävlingssäsongen formellt igång! I lördags arrangerade Västerås Kabelpark Förening säsongens första wakeboardtävling i förbindelse med Stockholms Båtmässa, Allt för sjön. Bilden: Fr.v. Melanie Staaf, Albin och Hugo Randow.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 10:03

2019 Wake Pool Challenge avhölls inomhus i Water Park Hallen på Stockholmsmässan i Älvsjö i en bassäng med dimensionerna 15x40 meter. De cirka 20 deltagarna i de tre klasserna (Open Men, Open Women och Junior Men) hade till sitt förfogande en ”kicker” och en ”rail” vilka de använde sig av för att bjud publiken på hårresande trick och manövrar. Domare var William Klang, Oscar Gejler och Martin Gustavsson.

Arrangörsföreningens tre åkare, Melanie Staaf (open women), Albin Randow (open men) och Hugo Randow (Junior Men) hade en glimrande säsongsdebut och vann sina respektive klasser. Se ett av Albins tävlingsåk HÄR.

På vägnarna av SVWF vill jag tacka både åkare, arrangörsförening, domare och samtliga frivilliga resurspersoner som gjorde denna tävling till en riktigt härlig show och en fantastisk start på tävlingssäsongen 2019!

Avslutningsvis vill jag även passa på att tacka alla frivilliga som under hela Stockholms Båtmässa hjälpte till att bemanna SVWFs monter, prata med mässbesökare, dela ut våra nya broschyrer m.m.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Bilden härunder: RIG-eleven Eira Jansson "in action" under lördagens säsongsdebut i Stockholm.

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link