Hoppa till sidans innehåll

Årets Eldsjäl & Årets Tränare

2017-11-23 12:18
Fram tills 2018-01-01 kan ni nominera personer till de två utmärkelserna Årets Eldsjäl och Årets Tränare inom SVWF´s medlemsföreningar. (Längre ner på sidan hittar ni även länk till utmärkelserna som delats ut, samt lite foton.)
  • Uppdaterad: 2018-01-16 16:43

Förbundsstyrelsen anser att det är Ni, medlemmar i förbundets medlemsföreningar, förbundets medlemsföreningar samt förbundets specialdistriktsförbund som har den bästa kunskapen om vilka personer som bör nomineras till utmärkelserna och ber er därför inkomma med nomineringar. (Se mer nedan)

Hur vet man då vem som bör nomineras?

Förbundsstyrelsen anser att Årets Tränare är:
"..en medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period."
(Citat från nomineringsblanketten)

Förbundsstyrelsen anser vidare att Årets Eldsjäl är:
"...en medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning."
(Citat från nomineringsblanketten)

Ni finner mer information, hela kriterierna och annan viktig information på blanketten som skall användas till nomineringarna.
Sista nomineringsdag för Årets Eldsjäl och Årets tränare är 2018-01-01, det är den dag som kansliet skall ha dokumentet tillhanda antingen via e-post eller vanlig post.
Blankett Årets Eldsjäl
Blankett Årets Tränare

På förbundets hemsida hittar ni historiken för de olika utmärkelser som delats ut genom åren. Där finns även bilder på några av de senaste mottagarna av utmärkelser. LÄNK

Har ni frågor om utmärkelserna ber vi er vända er till kansliet.


Många hälsningar och önskningar om att ni alla tar tillfället i akt att nominera någon berömvärd person som finns i våra medlemsföreningar.
Förbundsstyrelsen
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet

 

Nom3

Skribent: Förbundsstyrelsen SVWF
Epost: This is a mailto link

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Lagastigsgatan 6
287 32 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link