Hoppa till sidans innehåll

Fantastiskt avslut på SWPT 2018 i Varberg!

22 JUL 2018 21:12
Gårdagens finaler på årets sista deltävling i Swedish Wake Park Tour 2018 blev en hejdundrande succé där open-finalerna i både dam- och herrklasserna bjöd publiken på en av de bästa föreställningarna som någonsin skådats i Sverige!
  • Uppdaterad: 22 JUL 2018 21:14

Deltävling nummer-5 i SWPT 2018 gick av stapeln vid fästningen i Varberg och var en del av den årligt återkommande festivalen Hallifornia som årligen lockar cirka 40 000 besökare. I strålande sommarväder var båda sidorna av wakeboardbanan fylld av en entusiastisk publik och det uppskattades att närmare 4 000 personer såg gårdagens finalister tävla!

Med facit i hand kan jag bara konstatera att tourens projektledare, Nicolai Perdrup och Jimmy Palm, gjort ett enastående arbete. För första gången någonsin har de framgångsrikt drivit och genomfört en mycket omtyckt säsong av en renodlad svensk wakeboardtour. Nu väntar en grundlig utvärdering och summering av samtliga tourstop innan planeringen av SWPT 2019 inleds under årets sista kvartal.

Med fem vällyckade deltävlingar vill jag och SVWF varmt tacka arrangörsföreningarna i Malmö, Linköping, Västerås, Halmstad och Varberg för ett mycket gott samarbete som både SVWF och projektledarna naturligtvis önskar fortsätta med under både 2019 och vidare in i framtiden.

Likaså hade aldrig SWPT 2018 kunnat genomföras utan våra fantastiska samarbetspartners. Ett stort tack till följande företag för att ni varit med och möjliggjort årets tour: SeaSea, Rip Curl, Zitac, Tolerate, NOCOMPLY.SE, Cafégo och T-Engineering.

Avslutningsvis vill jag tillsammans med både Nicolai och Jimmy naturligtvis även tacka samtliga fantastiska åkare - ni är den absolut viktigaste ingrediensen i Swedish Wake Park Tour!

Samtliga resultat, placeringar, poäng, totalvinnare etc. finns att tillgå på tourens egen officiella websida som du når genom att klicka på www.SWPT.se

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF  

 

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link