Hoppa till sidans innehåll

Årets Eldsjäl & Årets Tränare

02 DEC 2016 10:00
Fram tills 2017-01-01 kan ni nominera personer till de två utmärkelserna Årets Eldsjäl och Årets Tränare inom SVWF´s medlemsföreningar. (Längre ner på sidan hittar ni även länk till info och foton om utmärkelserna som delades ut för 2015)
  • Uppdaterad: 08 DEC 2016 13:55

Förbundsstyrelsen anser att det är Ni, medlemmar i förbundets medlemsföreningar, förbundets medlemsföreningar samt förbundets specialdistriktsförbund som har den bästa kunskapen om vilka personer som bör nomineras till de nya utmärkelserna och ber er därför inkomma med nomineringar. (Se mer nedan)

 

Hur vet man då vem som bör nomineras för 2016?

Förbundsstyrelsen anser att Årets Tränare är:
"..en medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period."
(Citat från nomineringsblanketten)

Förbundsstyrelsen anser vidare att Årets Eldsjäl är:
"...en medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning."
(Citat från nomineringsblanketten)

Ni finner mer information, hela kriterierna och annan viktig information på blanketten som skall användas till nomineringarna.
Sista nomineringsdag för Årets Eldsjäl och Årets tränare är 2017-01-01, det är den dag som kansliet skall ha dokumentet tillhanda antingen via e-post eller vanlig post.
Blankett Årets Eldsjäl
Blankett Årets Tränare

Har ni frågor om utmärkelserna ber vi er vända er till kansliet.


Många hälsningar och önskningar om att ni alla tar tillfället i akt att nominera någon berömvärd person som finns i våra medlemsföreningar.
Förbundsstyrelsen
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet

 

Nom3

Skribent: Förbundsstyrelsen SVWF
Epost: This is a mailto link

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link