Hoppa till sidans innehåll

Webutbildning i antidoping!

04 NOV 2016 11:41
SVWF har beslutat att samtliga landslags-åkare och förbundskaptener ska ha genomfört Riksidrottsförbundets antidoping utbildning, Ren Vinnare, innan anmälan görs till något av nästa års internationella mästerskap.
  • Skapad: 04 NOV 2016 11:41

Ren Vinnare är en webbaserad utbildning i antidoping avsedd både för idrottsutövare på alla plan men även för tränare, stödpersonal och intresserade föräldrar. Utbildningen är uppdaterad med gällande dopingregler och är även obligatorisk för våra elever på Riksidrottsgymnasiet i Fagersta.

Ren Vinnare utbildningen består av sju korta moduler som lär dig det allra viktigaste inom antidoping. Varje modul är 3–4 minuter lång och består av videoklipp, övningar och fakta. Modulerna går igenom följande områden:

1.    Dopingkontroller

2.    Dopinglistan

3.    Dopingförseelser

4.    Hälsokonsekvenser

5.    Kosttillskott

6.    Medicinsk dispens

7.    Vistelserapportering

Du behöver inte slutföra samtliga moduler på en gång. Programmet sparar dina framsteg. När du har slutfört alla moduler får du ett diplom för genomförd kurs via e-post. Efter varje modul får du också en bekräftelse med en sammanfattning.

Jag och SVWF uppmanar samtliga av våra elitatleter och förbundskaptener som ännu ej genomfört utbildningen att göra detta så snart som möjligt. Vi rekommenderar även varmt att utbildningen genomförs av samtliga av våra medlemmar som innehar licens eller planerar att delta på en sanktionerad tävling nästa år.

Bara klicka på  www.Renvinnare.se där du enkelt kommer igång med utbildningen.

Lycka Till!

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link