Hoppa till sidans innehåll

SVWF utbildar nya vattenskidtränare!

29 MAJ 2019 08:27
Igår (2019-05-28) arrangerade SVWF den teorispecifika delen i förbundets utbildning, Vattenskidor Tränar-1 vid Gamla Boo Vattenskidklubbs anläggning i Höör.
  • Skapad: 29 MAJ 2019 08:27

På plats var nio deltagare från tre olika föreningar som under en intensiv kväll fick en grundlig genomgång av de elementära och teoretiska aspekterna inom disciplinerna slalom, trick och hopp. Deltagarna undervisades även i de grundläggande färdigheter som krävs av en Tränar-1 utbildad vattenskidtränare i både barfota, wakeboard samt aktivitet för funktionsnedsatta utövare inom disciplinen vattenskidor. I tillägg fick våra nya tränare information om kost, vila, funktionell träning m.m. Samtliga kursdeltagare uppvisade extremt god förståelse för det material som presenterades vilket naturligtvis ledde till goda och konstruktiva diskussioner.

De som deltog var Jimmy Bengtsson, Tomas Svedbom, Albin Svedbom, Petter Alexandersson, Jan Stefan Sandberg, Gustaf Lanker och Thomas Shike från Gamla Boo Vattenskidklubb samt Jonas Wistrand från Råå Vattenskidklubb och Fredrik Carlsson från Malmö Vattenskidklubb.

I egenskap av tränarutbildare och Sportchef vill jag ta tillfället i akt att tacka samtliga deltagare för en trevlig och givande kväll samt gratulera till godkänt resultat på denna del av utbildningen.

Stort tack också till Gamla Boo Vattenskidklubb som både efterfrågat, schemalagt och upplåtit sin klubblokal för denna utbildning.   

Datum för genomförandet av den praktiska delen av utbildningen är ännu ej fastställt men kommer att avhållas så snart som möjligt.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link