Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms- och juniorlandslaget redo för EM!

21 AUG 2018 23:26
Imorgon onsdag startar Ungdoms och Junior-EM i Dnipro Ukraina. Truppen har varit på plats sedan i lördags för att förbereda sig.
  • Skapad: 21 AUG 2018 23:26

Tyvärr fastnade Alex skidbag på vägen och blev ett dygn försenad så han kunde inte delta fullt ut på söndagens träning. Men som väl var kom skidorna fram i tid till måndagens familiarization. Vattnet på den utmärkta arenan här i Dnipro är lite speciellt, men träningen har gått bra, hela truppen är i prima form och stämningen är på topp.

Under tisdagen var hela truppen "ledig" sånär som på den enkla men högtidliga invigningsceremon utmed vattnet ett par kilometer från arenan. Åkarna tog väl vara på sin sovmorgon och spenderade dagen med att hänga på hotellet och strosa på stan. Våra yngsta deltagare, Victor och Elliot, tog chansen att åka lite trick i kabelbanan som ligger vägg i vägg med tävlingsarenan. Jätteroligt!

För vårt U14-lag börjar alltså tävlingarna imorgon bitti med utslag i slalom för Victor, Elliot och Simon. Senare under dagen har Victor, Elliot och Ella utslag i trick. På torsdagen åker Ella utslag i både slalom och hopp medan grabbarna har ledigt. På fredag får Ella ledigt medan killarna åker utslag i hopp.

Juniorerna Alex, Karl, Charlie och Tim mjukstartar tävlingen först på torsdag med utslag i trick. Utslag i slalom för deras del går på fredag och hopputslaget på lördag. Det är fantastiskt roligt att alla våra fyra juniorer åker i de högst seedade startgrupperna i både slalom och hopp!

Nu håller vi alla tummar och tår för vårt fantastiska unga gäng i Dnipro!

Resultat kan som vanligt följas här. Gilla även den officiella facebooksidan där bl.a. information om livestreaming kommer att publiceras.

Per Törnkvist och Bjarni Sigurdsson

Bild av Anette Aldman. Övre raden: Per Törnqvist, Charlie Westlund, Karl Waldefeldt, Simon Aldman, Tim Törnqvist, Alex Blomqvist och Bjarni Sigurdsson. Nedre raden: Victor Blomqvist, Elliot Blomqvist och Ella Björlin.

Skribent: Bjarni Sigurdsson
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link