Hoppa till sidans innehåll

Vällyckad inledning på svenska Wakeboard Touren i Malmö!

28 MAJ 2018 11:39
I lördags arrangerades den första tävlingen i SWPT 2018 vid Skånes Kabelsportförenings anläggning i Malmö. Arrangemanget blev en succé där bla. vår internationella världsåkare William Klang (bilden) bjöd publiken på en fantastisk uppvisning!
  • Skapad: 28 MAJ 2018 11:39

SWPTs projektledare, Nicolai Perdrup och Jimmy Palm, har haft bråda dagar men när det så var dags för den inledande deltävlingen i årets tour levererade de tillsammans med arrangörsföreningen en härlig dag fylld med massor av kvalitativ wakeboard åkning. Alltifrån servering, speaker, beachflaggor och annat profileringsmaterial kantade själva kabel-banan som i sin tur fick mycket beröm av de tävlande för sin mångfaldighet och utmanande kickers och obstacles.

Herrar Open vanns övertygande av suveräne William Klang och i klassen damer Open segrade Anna Nikstad från USA med ett riktigt flott finalåk. Bästa svenska åkare (i open damer) blev RIG-eleven Melanie Staaf som slutade på en stark 2:a plats efter att ha levererat applådgivande tävlings-åk under hela dagen!  

Komplett resultatlista kommer inom kort att publiceras på www.SWPT.se men härunder följer en lista över vinnarna i Malmö.

  • Klassen Boys: David Eriksson
  • Klassen Amateur Mix: Mark “Max” Hansen
  • Klassen Jr. Men: Hugo Randow
  • Klassen Herrar Masters/Veterans: Henning Jorlén
  • Open Ladies: Anna Nikstad
  • Open Men: William Klang

Nästa deltävling i Swedish Wake Park Tour 2018 går av stapeln i Linköping om knappt 2 veckor, lördagen den 9 juni.

Avslutningsvis vill jag gratulera samtliga vinnare och varmt tacka alla deltagare, arrangörsföreningen, projektledarna samt tourens samarbetspartners för en härlig dag i Malmö som också blev en kanonstart på den nya touren!

Samtliga bilder tagna av undertecknad.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

 

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link