Hoppa till sidans innehåll

Viktig information från SVWF!

07 MAJ 2018 10:19
Under gårdagens, 2018-05-06, styrelsemöte i Jönköping togs flertalet viktiga beslut som kommer att beröra stora delar av vår verksamhet. Härunder följer en summering av de tre viktigast besluten.
  • Skapad: 07 MAJ 2018 10:19

  • SVWF Anvisningar för barn- och ungdomsidrott. SVWF har nu påbörjat arbetet med att implementera RF:s anvisningar för barn- och ungdomsidrott i vår verksamhet. Införandet kommer att ske stegvis med början i Intention Resultat. Anvisningarna gäller alla discipliner inom vår verksamhet, dvs. Wakeboard, Barfota och Vattenskidor. I bilagor anges praktiska riktlinjer för tillämpning inom respektive disciplin. LÄS MER HÄR.


  • SVWF Antidoping Kommittee. Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet har instiftat en ny kommittee som ska arbeta med frågor rörande antidoping som direkt och indirekt berör hela vår organisation. Kommitteen ska bestå av tre personer som väljs för en period om 2 år. LÄS MER HÄR om kommitteens sammansättning, SVWFs nya strategiplan samt viktig information rörande kravet om vistelserapportering av planerade träningsläger och samlingar för alla landslag i alla klasser.


  • SWPT2018. För första gången någonsin har SVWF beslutat att genomföra en riktigt stor wakeboardsatsning tillsammans med våra wakeboardföreningar. Swedish Wake Park Tour 2018 består av 5 deltävlingar med en förhoppning om att även genomföra en Superfinal i Göteborg med ”the best of the best of the Tour Riders”!  Första deltävlingen går redan den 26 maj i Malmö! LÄS MER HÄR.


Micke

Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link