Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms & Junior SM - Mariestad

25 JUL 2010 20:30
2010 Ungdoms och Junior SM i Mariestad har just avslutats och trots att finalerna idag fick ställas in pga vind och regn var det många fina resultat.
  • Skapad: 25 JUL 2010 20:30

Det är en omöjlighet att nämna alla individuella prestationer och nya personbästa noteringar men här följer ett axplock. I slalom gladde Lasse Lindens, VSK Svanen, fina resultat med 2,00/58/11,25 som naturligtvis räckte till en överlägsen seger i slalom i klassen U-17. Likaså var det glädjande att se Johan Efverström, Gävle, tillbaka överst på prispallen i slalom i herrar U-21 efter sin svåra fotskada. Att brodern Daniel Efverström, Gävle, skulle vara med och slåss om medaljerna i U-21 var föga oväntat och visst levde han upp till både sina egna och alla andras förväntningar med sina 3 guld och 2 brons. Likaså var Lisa Francke, Bromölla, mer än nöjd med sin SM insats som resulterade i 3 guld i damer U-21. Hemmaåkaren Patrik Öhman vann både trick, hopp och kombinerat i pojkar U-17 och Sofia Jansson, Arvika tog en ”grand slam” genom att vinna samtliga individuella guldmedaljer i flickor U-14. I pojkar U-14 var det lite annorlunda där det var 4 olika vinnare i de olika disciplinerna. I damer U-17 vann Jennifer Täfvander, Skags VSK både slalom och trick medan Lovisa Brännström, Borås vann kombinerat och Tanja Svensson, Gamla Boo tog hand om guldmedaljen i hopp. Lagtävlingen vanns av Nyköping med Linköping på andra plats följt av Gävle på tredje plats.

Ett stort tack till Mariestads vattenskidklubb med Mathias Öhman i spetsen och överdomare Anders Francke som tillsammans med domarpanelen levererade ett väl genomfört SM trots att vädrets makter visade sig från sin sämsta sida idag.

Se alla resultat på resultatsidan. Bilder kommer under morgondagen i bildgalleriet.


 

Skribent: Michael Kjellander

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link