Hoppa till sidans innehåll

Sydafrika - Semifinaler & Finaler!

26 SEP 2012 11:26
I går kördes semifinaler och finaler i wakeskate.
Jeremia Hoppe (House Cat) var först ut med att åka semi. Jeremia körde ett bra åk med bra slider, whirly bird, kråka, greppad tantrum m.m men gick ner på crow mob. Det blev jämt och nevöst innan resultaten kom upp då det visade sig att Jeremia tog 3:e platsen och därmed gick vidare till final som körs idag!
  • Skapad: 26 SEP 2012 11:26

Sen var det dax för Ken Ekblom Johansson (Hjärtat) att köra semi. Kenta körde också bra med bl.a slider, stora glides, bs 180, whirlybird och ts 7 som han landade men tyvärr tappade handtaget vilket gjorde att hans poäng inte räkte till final. Hjärtat tillhör nu topp 14 i Europa/Afrika!

Senare på eftermiddagen var det dax för Wakeskate finaler där vi hade med Michaela de Waern (Dragon Slayer) i dam finalen. Dragon Slayer körde ett bra åka med bla 4 shuvs, shuv to revert, w2w och gick ned på ett kickflipförsök i slutet av repan vilket resulterade i EM-guld!!

Idag väntar finaler för Jeremia Hoppe i junior men och Caroline Djupsjö (aka "Kom närmare snygga afrikan") i open ladies. Liveresultat kommer under dagen att publiceras på

http://www.wakesa.com/

Håll tummarna för Team Sweden!!

Skribent: Ted Forslund

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link