Hoppa till sidans innehåll

Sydafrika - kvaldagen!

26 SEP 2012 11:23
Idag var den dag vi alla skulle kvala, vilket genomfördes med briljans! Vårt svenska team har fått egna lokala supporters som bistod oss med flaggviftning och högljudda hejarop.
  • Skapad: 26 SEP 2012 11:23

Först ut var Jeremia Hoppe (aka Snarton) i Junior Men Wakeboard som briljerade och kom 2:a i sitt heat och därmed direktkvalade till semi på fredag. Snarton stämplade bland annat in tantrum to blind, raley, whirlybird och steezade på railen.

Ken Ekblom Johansson (Soul Lover) hamnade i ett tufft heat i Open Men Wakeboard men lyckades komma 3:a med bland annat frontside boardslide på railen, hs 3 med grab, batwing, whirlybird men kraschade tyvärr på en greppad hs 5. Tyvärr räckte dock denna fina placering inte direkt till kvartsfinal, varför Kneta får gå upp tidigt för att åka LCQ imorgon bitti.

Mattias Hoppe (Bubblan) kom 4:a i sitt kval i Open Men Wakeboard där det var tight i poäng mellan första och fjärde plats. Bubblan uppvisade avancerade manövrer såsom whirlybird, big wurm, hs 7, 313, hoochie och tootsie roll där placeringen tyvärr drogs ned av två fall och vissa sketchy landningar.

Caroline Djupsjö (aka Doop-di-doo) vann sitt kvalheat i Open Ladies Wakeboard och visade därmed var skåpet stå som den regerande trefaldiga Europamästarinna hon är. Doop-di-doo trotsade tyngdlagen och flög stort trots vikten av alla sponsorklibbor på brädan och satte bland annat tantrum, scarecrow, hs 3, backroll och en schysst backboard nosepress på railen.

Ted Forslund (aka "Låt det bara hända") utmanade Sydafrikas wakeskateelit och kom 2:a i sitt heat i Open Men Wakeskate med bland annat en greppad w2w, w2w 180 och reentry shuv. Tyvärr räckte detta inte direkt till final varför Ted får åka LCQ imorgon eftermiddag.

Michaela de Waern (Dragon Slayer) vann sitt kval i Open Ladies Wakeskate med bland annat frontbard shuv ut, popshuv och reentry shuv, och är därmed direktkvalificerad till final på fredag och därmed redan garanterad en pallplats.

 

That's all for today folks, ytterligare uppdatering kommer imorgon!

/Team Sweden

Skribent: Ted Forslund

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link