Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Pressreleaser"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Pressreleaser


2020-06-10

CRAFT blir Officiell Textilpartner till Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet!

Sportvarumärket Craft har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal med Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet. Avtalet innebär att Craft blir Officiell Textilpartner och kommer att förse förbundets samtliga landslag med tränings- och fritidskläder.

”Vi satsar rejält på Teamwear och med detta avtal ökar vi vår närvaro ytterligare inom lagsport och svensk idrott”, säger Patrik Danielsson, Sales Manager Club på Craft. ”Det känns fantastiskt roligt att vi nu kan utveckla våra produkter även tillsammans med idrottarna i Vattenskid- och Wakeboardförbundets landslag. Genom att samarbeta med förbundet får vi dessutom möjligt att nå ut till de lokala klubbarna på ett effektivt sätt.”

Har er förening exempelvis behov av nya klubbkläder så innefattar detta avtal även att samtliga, till SVWF anslutna föreningar, har möjlighet att skapa individuella avtal med Craft och därigenom få tillgång till fantastiska kläder till kraftigt rabatterade priser. För att diskutera detta vidare vänligen kontakta Patrik Danielsson via telefon eller email enligt nedan. Inom kort kommer även en detaljerad lista att publiceras över vem på Craft som kommer att ha direkt ansvar för just din klubb i ditt distrikt. 

Patrik Danielsson, Sales Manager Club
Telefon: +46 33 722 33 31
E-post: patrik.danielsson@craft.se

Inga nyheter är skapade

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: Kansliet@SVWF.se