Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbundet


SVWF och Covid-19.

(2020-04-07 07:18)
Påsken närmar sig vilket traditionsenligt är startskottet då flera av våra föreningar återigen startar upp sina aktiviteter efter vinterdvalan. Vi lever dock nu i skuggan av den globala corona-pandemin vilket även får konsekvenser för vår idrott.
 
RF:s och Svenska Spel Elitidrottsstipendium har deltats ut sedan 1980 och nu är ansökningsperioden för 2020–2021 Elitidrottsstipendium öppen.
 
Under den gångna helgen, 21 - 22 mars, har SVWF avhållit både den årliga klubbkonferensen och det traditionella förbundsmötet i Jönköping. På bilden: SVWF Ordförande Tobias Aderum tillsammans med närvarande mottagare av diverse utmärkelser.
 
Landslagskriterierna för uttagning till årets internationella mästerskap inom disciplinerna Vattenskidor och Barfota är nu tillgängliga. Kriterierna för disciplinen Wakeboard kommer inom kort.
 

Inspiration Tour 2020!

(2020-03-16 11:12)
Presentation av Inspiration Tour 2020!
 
Under tvåårsperioden 2020–2021 finns det nu två områden som våra idrottsföreningar kan söka projektstöd för och dessa är härunder preciserade och nu sökbara via föreningens egen IdrottOnline sida!
 
LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.
 
Inbjudan till förbundsmöte och Klubbkonferens 2020 i Jönköping
 
Förbundsstyrelsen tillsätter en arbetsgrupp vars uppgift är att vara rådgivande och beslutande vid frågor som berör projekt Jämställdhet. Arbetet sker på ideell basis medans det löpande arbetet kommer att drivas av projektledare och extern kompetens.
 
Förbundsmötet 2020 för verksamhetsåret 2019 kommer att avhållas i Jönköping 22 mars. 21-22 mars kommer det även att arrangeras klubbkonferens och i samband med den kommer vi tillsammans att göra någon aktivitet.
 

Förbundsmöte 2020

(2020-01-16 12:11)
Förbundsmötet 2020 som avser verksamhetsåret 2019 kommer att hållas i Jönköping den 22 mars. 21-22 mars kommer sedvanlig konferens att genomföras och i samband med detta kommer vi att ha en gemensam aktivitet för att ha lite samkväm.
 
SVWF släpper nu topplistor för vattenskidor över klubbar, klasser och grenar för 2019. Efter att ha funnit ett sätt som förenklar uppdateringar med mindre manuellt arbete återkommer nu topplistor med endast svenska åkare och klubbar.
 
Fram t.o.m. 2019-12-31 kan våra medlemmar nominera personer till SVWFs två utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare. Längre ner på sidan fins även en länk till utmärkelserna som historiskt delats ut.
 
Elsie Antonsson är en legend i det tysta. Med sina sammanlagt 8 VM-medaljer, 10 EM-medaljer och 22 SM-guld samtliga i open-klassen finns det ingen svensk vattenskid-, wakeboard- eller barfotaåkare som ens kommer i närheten av denna gedigna samling!
 
Under den gångna helgen arrangerade SVWF konferensen, Hur får vi hjulen att snurra - från Gräsrötter till Svenska Mästerskapen hos vårt kanslikontor på Slottsmöllan i Halmstad. Fler bilder via länk härunder.
 

 

Hitta förening

 

 

Postadress:
Östsvenska Vattenskid & Wakeboardförbundet
C/o Max Jansson, Amerikagatan 45B
151 34 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ovwf.se

Se all info