Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbundet


Dina åsikter är viktiga för att driva förbundets utveckling framåt! I enkäten delar du anonymt med dig av dina tankar om jämställdheten inom förbundet. Sista svarsdag är nu på fredag den 16e oktober
 
ParaMe har lanserat sin Beta site och SVWF är stolta att vi redan har två föreningar – Borås Vattenskidklubb och Halmstad Wakeboardklubb - som registrerat sin varsamhet hos dem.
 
Just nu driver förbundet ett stort jämställdhetsarbete som kommer hjälpa SVWF in i framtiden. För det fortsatta arbetet framåt är det viktigt att förbundets förtroendevaldas syn på jämställdhet tas tillvara på.
 
Från och med årsskiftet har IWWF Cable Wakeboard Council infört nya åldersklasser som nu är likställda med de klasser som existerar i disciplinen Wakeboard bakom båt.
 
I förrgår avslutades 2020 Nautique WWA Wake Park VM i Valdosta, Ga. USA där Caroline Djupsjö vann både ett VM-brons i klassen/disciplinen Pro Women’s Features Only och ett VM-silver i klassen/disciplinen Pro Women Traditional!
 
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet jobbar med kartläggning av den egna verksamheten, men även parallellt med sikte framåt för att skapa ett bättre och starkare idrottsförbund.
 
SM Wakeboard bakom båt har igår, 12 september, arrangerats i Brokind (Linköping) av Tullbodens Vattensportklubb i samarbete med Froggy Vattensport. Bilden: Open herrar prisutdelning - Se mängder av bilder via länk härunder!
 
I lördags kväll, direkt efter finalåken på SM, samlades kärnan av Sveriges organiserade wakeboardfamilj på restaurang Bra Hak Burgers i Västerås där vinnarna i Swedish Wake Film Tour presenterades. Bilden: Vinnarna i kategorin Kort.
 
SM i wakeboard bakom kabel arrangerades igår i Västerås av Västerås Kabelpark Förening vid Västerås Cable Park där årets svenska mästare korats. Bilden är från prisutdelningen i klassen open damer - se mängder av bilder via länk härunder!
 
Bilden: SVWF förbundskapten Thommy Bergström tangerade det svenska slalomrekordet i 55+ klassen med resultatet 3,50/55/11,25 och vann samtidigt före Peter Svensson som nu får dela rekordet med VSK Svallvågens slalom-ess!
 
Förbundet har fört diskussioner med olika föreningar och kan glädjande nog avisera att SM i wakeboard bakom kabel och bakom båt kommer att arrangeras även i år. I samband med SM sker, som tidigare planerat, filmvisning och prisutdelning i SWFT.
 

Information från SVWF!

(2020-08-13 13:15)
Med anledning av nedläggningen av Riksidrottsgymnasiet i Fagersta samt de aviserade SM tävlingarna i Wakeboard har förbundsstyrelsen nedan information att delge.
 
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet måste meddela att vårt Riksidrottsgymnasium i Fagersta är nedlagt. Avtalet parterna emellan sades här om dagen formellt upp av Norra Västmanlands Utbildningsförbund.
 

Västsvenska serien 2020!

(2020-08-07 15:46)
Västsvenska serien 2020 är nu avslutad. Alingsås arrangerade den sista deltävlingen under onsdagskvällen, 2020-08-05.
 
Det existerar numera en fantastisk stämning i Vittsjö Vattenskidklubb som bland annat redan avhållit 8 av 10 engagerande och stimulerande juniorträningssamlingar som ett led i en pånyttfödelse av denna anrika och snart 40 år gamla förening.
 

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

 

Postadress:
Östsvenska Vattenskid & Wakeboardförbundet
C/o Max Jansson, Amerikagatan 45B
151 34 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ovwf.se

Se all info