Hoppa till sidans innehåll

Det blir en vinterkonferens

20 NOV 2020 16:55
Under rådande pandemi är det tyvärr inte läge med en fysisk konferens inom förbundet. För att ändå skapa utrymme för möten och hitta utveckling inför nästa säsong kommer vi hålla en digital konferensserie.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2020 16:55

Efter ett annorlunda år där fysiska träffar minimerats vill SVWF skapa andra möjligheter för kompetensutbyte mellan våra medlemmar. Vi möts på Teams ungefär en gång i veckan för föreläsningar och samtal mellan medlemmar. Konferenserna är öppna för alla och man väljer själv vilka tillfällen man vill vara med på. Varje vecka tar vi upp ett nytt ämne, och vi har privilegiet att både ha medverkan från några av våra kunniga medlemmar och RF-SISUs utbildare.

Det kommer totalt bli åtta träffar. Några av konferensens teman är: hjärnskakningar, goda utvecklingsmiljöer, att värva nybörjare och vägen till mästerskapsmedaljer. En del ämnen riktar sig mer naturligt till vissa roller – t.ex. kassör eller tränare – medan andra ämnen är lika relevanta oavsett vem man är.

Inbjudan kommer skickas ut inför var tillfälle på Facebook och hemsidan, samt via mejl till klubbar, distrikt och kommitteer. Första träffen blir 6 december, mer information kommer närmre.

Skribent: Alice Andersson
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link