Hoppa till sidans innehåll

Aktivt marknadsföringsarbete inom SVWF!

04 OKT 2019 17:25
Tidigare i år tog SVWF inriktningsbeslutet att öka sin självfinansieringsgrad genom att utöka samt intensifiera samarbetet med så väl näringslivet som med sina medlemsföreningar.
  • Skapad: 04 OKT 2019 17:25

Våra medlemmar, föreningar, distrikt, landslag, kommittéer och styrelse delar alla passionen för vår gemensamma och organiserade Vattenskid-, Wakeboard- och Barfotaidrott vilket naturligtvis skapar en attraktiv målgrupp för utvalda varumärken att nå. Genom att vi alla står enade kan SVWF på ett övergripande plan även inkludera våra event, tävlingar, Svenska Mästerskap och SWPT (Swedish Wake Park Tour) för att på så vis kunna erbjuda en högintressant plattform för utvalda företag och samarbetspartners.

Detta är ett stort steg för vår sport där SVWF och Marknadsgruppen med tillförsikt ser fram emot ett gemensamt hårt arbete för att stärka våra förutsättningar att utvecklas, på alla nivåer.

Målsättningen är att detta nu påbörjade projekt, som nyligen har inletts av en tillsatt projektgrupp, skall arbeta fram bra och konkreta förutsättningar för att en ökad självfinansieringsgrad ska uppnås redan under 2020. Projektgruppen leds av Rickard Nilsson som har ett förflutet som marknads- och försäljningsansvarig under 30 år i allsvenska Helsingborgs IF. Projektgruppen utgörs även av Carl Neidert och Malte Gustafsson som redan är i full gång med specifika föreningsdialoger för att inventera och i detalj kartlägga våra enskilda föreningars verksamhet, behov och förutsättningar.

Projektgruppens huvuduppdrag är att utveckla SVWFs arbetssätt kring marknadsföring och samarbetspartners. Uppdraget inkluderar även framtagandet av sponsorpaket, material, rapporter, mallar och förslag som stödjer hur SVWF jobbar med marknadsföring framöver. Arbetet ska ge en kick-start, sätta arbetet i rätt riktning men också passa SVWFs nuläge och befintliga produkter.

Mer och detaljerad information om detta spännande projekt kommer att presenteras under SVWF Vinterkonferens 2019 i Halmstad den 23 – 24 november!

Bilden tagen av undertecknad under dagens arbetsmöte på SVWF kanslikontor i Halmstad. Med på bilden är SVWF Generalsekreterare Pia Hägg och Rickard Nilsson (i bakre delen av bilden) samt Malte Gustafsson och Carl Neidert.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link