Hoppa till sidans innehåll

Årets Tränare & Årets Eldsjäl 2020

25 NOV 2020 07:53
  • Uppdaterad: 25 NOV 2020 07:53

Fram t.o.m. 2020-12-31 kan våra medlemmar nominera personer till SVWFs två utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare. Längre ner på sidan fins även en länk till utmärkelserna som historiskt delats ut.

Förbundsstyrelsen anser att det är ni som medlemmar i förbundets medlemsföreningar, förbundets medlemsföreningar samt förbundets specialdistriktsförbund som har den bästa kunskapen om vilka personer som bör nomineras till utmärkelserna och ber er därför inkomma med nomineringar.

Hur vet man då vem som bör nomineras?

Förbundsstyrelsen anser att Årets Tränare är:
"..en medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period."
(Citat från nomineringsblanketten)

Förbundsstyrelsen anser vidare att Årets Eldsjäl är:
"...en medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning."
(Citat från nomineringsblanketten)

Ni finner mer information inklusive de fastställda kriterierna och annan viktig information på blanketten som skall användas till nomineringarna.
Sista nomineringsdag för Årets Eldsjäl och Årets Tränare är 2020-12-31. Detta datum är den dag som kansliet skall ha dokumentet tillhanda antingen via e-post eller vanlig post.

På förbundets hemsida hittar ni även historiken för de olika utmärkelser som delats ut genom åren. Där finns även bilder på några av de senaste mottagarna av utmärkelser. LÄNK

Har ni frågor om utmärkelserna ber vi er vända er till kansliet.

Många hälsningar och önskningar om att ni alla tar tillfället i akt att nominera någon berömvärd person som verkar i någon av våra medlemsföreningar.

Förbundsstyrelsen
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet

 

Nom3

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link