Hoppa till sidans innehåll

Återstartstöd finns att söka

18 AUG 2022 11:56
Nu kan din förening söka ytterligare återstartsmedel
  • Skapad: 18 AUG 2022 11:56

Idrotten har fått extra medel tilldelat av staten för att underlätta återstarten efter pandemirestrektionerna. SVWF har fått i två omgångar tagit del av återstartsmedlen, varav vilka våra föreningar i våras kunde söka ekonomiskt stöd för att stimulera återväxten bland tävlande ungdomar. Centralt har SVWF gjort satsningar för att skapa mötesplatser för föreningar och SDF, såväl som för våra landslag.

En tredje omgång av återstartsmedel är påväg att rulla ut. Denna tredje omgång har en tydligare förankring i idrottens Strategi 2025, och ska gå till aktiviteter som sänker trösklar för deltagande i idrotten och leder till en stärkt mångfald i ledarskapet.

Föreningar kommer kunna söka medel för aktiviteter som sänker trösklar för deltagande i idrotten och leder till en stärkt mångfald i ledarskapet. Från SVWFs sida har vi tillit till att våra föreningar bäst vet själva hur de kan genomföra den typen av aktiviteter, samt vad föreningen har behov av.

SVWF ser som alltid positivt på samarbeten mellan föreningar och olika discipliner. Om flera föreningar samarbetar i ett projekt söker var förening stöd för sin del i projektet.

All information om SVWFs återstartsarbete och hur er förening söker medel hittar ni under Ekonomiskt Stöd och Återstartstöd

Skribent: Alice Andersson
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link