Hoppa till sidans innehåll

Craft blir Officiell Textilpartner till Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet!

10 JUN 2020 17:45
Sportvarumärket Craft har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal med Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet. Avtalet innebär att Craft blir Officiell Textilpartner och kommer att förse förbundets samtliga landslag med tränings- och fritidskläder.
  • Skapad: 10 JUN 2020 17:45

”Vi satsar rejält på Teamwear och med detta avtal ökar vi vår närvaro ytterligare inom lagsport och svensk idrott”, säger Patrik Danielsson, Sales Manager Club på Craft. ”Det känns fantastiskt roligt att vi nu kan utveckla våra produkter även tillsammans med idrottarna i Vattenskid- och Wakeboardförbundets landslag. Genom att samarbeta med förbundet får vi dessutom möjligt att nå ut till de lokala klubbarna på ett effektivt sätt.”

Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet (SVWF) är det nationellt styrande organet för föreningsorganiserad barfota-, wakeboard- och vattenskidåkning i Sverige. Förbundet består av 65 medlemsföreningar spridda över hela landet och har landslag i flera åldersklasser inom de tre olika disciplinerna.

”Vi ville helst ha ett samarbete med en svensk leverantör och i Craft har vi funnit en perfekt partner”, säger SVWF:s ordförande Tobias Aderum. ”Craft erbjuder ett mycket starkt sortiment och tillsammans är jag övertygad om att vi kan stärka både bredden och spetsen inom barfota-, wakeboard- och vattenskidåkning i Sverige.”

Samarbetet mellan Craft och SVWF innebär att Craft levererar samtliga officiella tränings- och fritidskläder till förbundet med undantag för de plagg som åkarna använder i vattnet. Avtalet sträcker sig över tre år.

Har er förening exempelvis behov av nya klubbkläder så innefattar detta avtal även att samtliga, till SVWF anslutna föreningar, har möjlighet att skapa individuella avtal med Craft och därigenom få tillgång till fantastiska kläder till kraftigt rabatterade priser. För att diskutera detta vidare vänligen kontakta Patrik Danielsson via telefon eller email enligt nedan. Inom kort kommer även en detaljerad lista att publiceras över vem på Craft som kommer att ha direkt ansvar för just din klubb i ditt distrikt.  

Patrik Danielsson, Sales Manager Club
Telefon: +46 33 722 33 31
E-post: This is a mailto link

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder, löparskor och tillbehör.

Publicerat av SVWF Sportchef Michael Kjellander

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link