Hoppa till sidans innehåll

EMS – EXTREMT VIKTIG information inför säsongen 2020

21 APR 2020 13:10
Denna artikel riktar sig till alla aktiva atleter inom disciplinerna Barfota och Vattenskidor, speciellt till er som har för avsikt att från och med nu delta på någon tävling.
 • Uppdaterad: 21 APR 2020 13:10

UPPDATERING:
EMS är inte samma sak som en licens utan atleter behöver båda två vid tävling.

Internationella Vattenskid & Wakeboardförbundet, IWWF, har skapat ett helt nytt webbaserat system - Event Management System (EMS)

Klipp ur EMS systemEMS skall inkludera alla aktiva atleter och i förlängningen även alla arrangörer, funktionärer, tävlingar, rankinglistor osv. och webbaserat system som skall hantera alla aspekter som berör vår tävlingsverksamhet. Detta sker både i Sverige samt i hela övriga världen och för alla officiella discipliner inom organisationen IWWF. 

Idag har vi tagit första steget och det är att integrera och uppdatera listan över de svenska atleter inom disciplinerna Vattenskidor och Barfota som skall tävla 2020. Detta kommer att ske såsom nedan beskrivit.

1) Du som har för avsikt att tävla 2020 skall omgående skicka ett e-postmeddelande med följande uppgifter:

 1. Förnamn
 2. Efternamn
 3. Målsmans namn om du är under 18 år
 4. Kön
 5. Födelsedatum enligt formatet dd/mm/åå
 6. e-postadress som är aktiv och som du kontinuerligt använder

Barfotaatleter skickar till: This is a mailto link
Vattenskidatleter skickar till:
This is a mailto link

2) När ovan är gjort kommer du att få ett e-postmeddelande från IWWF och från e-postadressen <This is a mailto link> som innehåller en direktlänk till EMS. Agera enligt nedan.

  1. logga in via direktlänken och godkänn förbehållen
  2. kontrollera att alla inlagda uppgifter stämmer samt uppdatera din profil med aktuella kontaktuppgifter. Klicka på blåa knappen - Update
  3. Nu är du redo att använda systemet och i förlängningen skall du använda systemet bland annat för att anmäla dig till olika tävlingar, både i Sverige och runt om i världen.

När barfota och vattenskidor är klart kommer IWWF att fortsätta med bland annat wakeboard som läggs in i systemet och då fortsätter arbetet inom den disciplinen.

Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet ser fram emot att använda systemet till fullo när alla discipliner är integrerade och alla tävlingar och andra arrangemang kan genomföras via EMS.

Pia & Micke

Skribent: SVWF
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link