Hoppa till sidans innehåll

Fantastisk start på årets Inspiration Tour!

28 JUN 2020 08:06
Inspiration Tour är nu inne på sitt tredje år och årets upplaga har startat på absolut bästa tänkbara vis där redan två mycket lyckade deltävlingar arrangerats. Bilden här ovan är från IT-tävlingen i Råå och härunder från Eskilstuna.
  • Uppdaterad: 28 JUN 2020 08:06

Årets första IT-tävling gick av stapeln i Eskilstuna den 23 juni med Eskilstuna Vattenskidklubb som arrangör. Totalt deltog 15 utövare som tävlade enligt det fastställda IT-regelverket i grenarna slalom och trick i disciplinen vattenskidor. Tävlingsledaren Magnus Nilsson från föreningen summerade kort arrangemanget med följande ord, Alla hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll och vi hade flertalet helt nya åkare med oss vilket var kul!

Säsongens andra deltävling arrangerades av Råå Vattenskidklubb den 24 juni. Under sagolikt högsommarväder var det inte mindre än 17 unika deltagare som tävlade i disciplinen wakeboard bakom båt och i grenen trick i disciplinen vattenskidor. Tävlingsledaren Jonas Wistrand var precis som kollegan i Eskilstuna riktigt nöjd och hade följande betyg att ge, Alla var grymt taggade och gjorde väldigt bra ifrån sig.

Deltävling nummer-3 arrangeras inom kort av Matfors Vattenskidklubb nästa lördag, 2020-07-04, där föreningen och Tävlingsledaren Urban Lyxell erbjuder deltagarna att mäta sina krafter i samtliga av de olika IT-disciplinerna!

I tur och ordning kommer därefter årets tour att besöka Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets föreningar i Alingsås, Alsterbro, Ambjörnarp, Vänersborg och Göteborg innan årets sista deltävling arrangeras av Lida Vattenskidklubb den 5 september.

Läs mer om Inspiration Tour 2020 och se bland annat årets tävlingskalender samt tillgängliga föreningsinbjudningar HÄR.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link