Hoppa till sidans innehåll

Lyckade landslagsläger i Ambjörnarp & Linköping!

01 AUG 2019 07:26
Under vecka 31 och 32 har två separata teknikläger för U-14 och U-17 landslagen avhållits i regi av Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet och genomförda av undertecknade förbundskaptener. Toppbild, U-17 laget i Linköping.
  • Skapad: 01 AUG 2019 07:26

Det första lägret, U14, genomfördes i Göteborg en dag och i Ambjörnarp 2 dagar. Deltagarna Viktor Råström, Victor Blomqvist, Elliot Westlund, Leo Cederqvist, Ted Cederqvist, Måns Kristansson, Linn Nilsson och Ida Björk fick tillfälle att träna på samtliga tre grenar under ledning av förbundskaptenerna förstärkta med Charlie Westlund och Simon Aldman.
Trots varierande väderförhållanden var alla peppade och tränade hårt. Förutom de framsteg som presterades skapades även en god gemenskap i gruppen. Volleybollplanen i Ambjörnarp utnyttjades flitigt och lägret avslutades med traditionsenlig trickslalom där vi även fick nöjet att se en av föräldrarna ställa upp. I köket jobbade Eva-Carin Westlund hårt för att se till att alla deltagarna fick bästa förutsättningarna att kunna prestera på topp.

Vi tackar Göteborgs VSK och Ambjörnarps VSK för lån av anläggning.

U17 lägret genomfördes i Linköping. Här bjöds på stora variationer i vädret med allt från 30 grader och sol till regn, åska och 10 grader. Förutom lite uppehåll under åska och det värsta regnskurarna utnyttjades anläggningen till max. Deltagarna tränade hårt i alla tre grenar och ett antal personbästa och nya trick noterades under dagarna. För coaching denna gången stod Michael Kjellander. Under regnuppehållet fick deltagarna även tillfälle att ta del av Michaels långa erfarenhet inom sporten. Regler och möjligheter om något skulle gå fel under en tävling diskuterade men framförallt belystes vikten av att komma förberedd till tävling. Förberedd i form av att ha kontroll på sin utrustning och att försöka eliminera alla eventuella orosmoment. Allt för att ge dig själv så bra förutsättningar som möjligt att prestera på toppen av din förmåga.

Deltagarna på U17 lägret var Ella Björlin, Simon Aldman, Charlie Westlund, Casper Terner, Ted Törnqvist, Alice Nordenhed, Linus Irehed och Elsa Bergsgård.

Eva-Carin Westlund och Anett Aldman fick tillfället att prova på Linköpings nya fina kök och såg därmed till att deltagare, coach och förbundskaptener inte svalt ihjäl.

Stort tack till Linköpings VSK för lån av anläggning.

Micke & Jimmie
Mikael Alman och Jimmie Westlund
SVWF Förbundskaptener U14 och U17

 

Gruppbild Ambjörnarp samt bild på Linn och Ida av Eva-Carin Westlund
Gruppbild Linköping av Anett Aldman
7 actionbilder tagna i Linköping och publicering av Michael Kjellander, SVWF Sportchef

Bilder härunder i tur och ordning, U-14 landslaget i Ambjörnarp, Ida och Linn, Casper, Alice, Linus, Simon, Elsa, Ted och Ella.

 

 

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

 

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46709727829, +46704834963
E-post: This is a mailto link