Hoppa till sidans innehåll

SVWF & Covid-19

16 NOV 2020 11:29
  • Uppdaterad: 16 NOV 2020 11:29

Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet följer Folkhälsomyndighetens nya skärpta allmänna råd för att ytterligare bromsa spridning av Covid-19.

Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkare och länsstyrelser, fattat beslut som ytterligare ska minska trängsel och antalet kontakter mellan människor.

Antalet personer som diagnosticerats med covid-19 har ökat kraftigt, med fler som vårdas på slutenvård och intensivavdelning som följd. För att inte fortsatt överbelasta vården samt för att undvika smittspridning inom vårt egna förbund är det viktigt att vi följer de råd som gäller i de regioner vi bor, jobbar och verkar i.

Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet håller ingen egen linje i det här utan följer helt och hållet de råd Folkhälsomyndigheten gått ut med. Dessa innebär att vi i de flesta av Sveriges regioner idag ska avstå från att delta i exempelvis möten, idrottsträningar och tävlingar. Vi ska även avstå från onödiga resor, då resor inom eller mellan regioner kan bidra till att öka smittspridningen genom kontakt med nya människor. Man bör därför, så långt som möjligt, avstå från resande.

Verksamheter och arbetsgivare uppmanas av Folkhälsomyndigheten att vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden. Så länge de allmänna råden gäller kommer SVWF inte sanktionera några sammankomster, evenemang, aktiviteter eller liknande som är i strid med dessa.

Läs mer om de nya skärpta allmänna råden som kontinuerligt uppdateras på Folkhälsomyndighetens websida, https://www.folkhalsomyndigheten.se

SVWF

Skribent: SVWF
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link