Hoppa till sidans innehåll

SVWF på platsbesök hos RIG i Fagersta!

04 JUN 2020 13:08
Under absolut fantastiska väderleksförhållanden hade jag igår förmånen att delta på vårt Riksidrottsgymnasiums egna interna terminsavslutning. Stämningen var på topp och det blev en riktig kanondag!
  • Skapad: 04 JUN 2020 13:08

Det är alltid lika inspirerande att besöka vårt RIG och se våra duktiga och energifyllda elever utföra mer och fler avancerade manövrar och trick varje gång. Gårdagen var fylld med både intensiv wakeboardträning samt en av eleverna egenarrangerad och intern lagtävling. Vår fys-tränare, Vivianne Marberg, hade till och med ombesörjt så att det fanns ett fint prisbord dagen och tävlingen till ära!

Förmiddagens träningstävling följdes av en gemensam lunch där RIG-verksamhetsansvarig, Bengt Marberg, visade sig vara en hejare på att grilla hamburgare. Fantastiskt gott!

På förmiddagen kom också NVU Utbildningschef, Henrik Junno och NVU Rektor, Ulla Pietarinen på besök för att både prata med oss alla samt naturligtvis se eleverna i full aktivitet. Riktigt inspirerande att både träffa och ventilera vår RIG-verksamhet med dem. Henrik och Ulla tog även tillfället i akt, att i den gassade solen, äta lunch tillsammans med oss.

På eftermiddagen var det wakeboard bakom båt som stod på programmet. Även denna träning leddes av specialisttränaren och en av Sveriges absolut främsta wakeboardåkare, William Klang. Kul att återigen ha William på plats, som med sina falkögon, fångar upp alla små detaljer och hjälper våra elever ta nästa steg i utvecklingen.

Nu återstår bara ett par få dagar av denna termin för våra RIG-elever och lördagen den 13 juni tar officiellt tre av dem studenten. Stort Grattis Albin Randow, Melanie Staaf och Calle Kilholm och Stort Lycka Till med vidare studier, arbete och idrottskarriärer!

Efter sommaren återvänder 10 av våra RIG-elever för vidare studier. De får då sällskap av två helt nya elever som i augusti startar sitt spännande RIG-äventyr i Fagersta. Önskar er alla ett härligt och långt sommarlov och välkomna tillbaka till Fagersta om ca. 10 veckor.

Stort Tack igen till samtliga elever, RIG och NVU personal för en härlig dag tillsammans med er.

Samtliga bilder i denna artikel är tagna av undertecknad på plats i Fagersta igår.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF  

 

 

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link