Hoppa till sidans innehåll

SVWF välkomnar ny medarbetare!

10 JUL 2020 06:51
SVWF förstärker nu sin personalstyrka genom anställningen av en Förbundsutvecklare för att på ett ännu bättre vis kunna vidareutveckla och föra vår idrott framåt. Alice Andersson, bilden, startar sin tjänst hos oss om exakt en månad, 2020-08-10.
  • Skapad: 10 JUL 2020 06:51

Alice kommer bland annat att arbeta tätt tillsammans med övriga anställda inom vår organisation d.v.s. Sportchef och Generalsekreterare. Alice kommer självfallet även att arbeta tillsammans med våra olika kommittéer, arbetsgrupper och i vissa fall även tillsammans med extern expertis. Hennes arbetsområden kommer att, men inte begränsat till, inkludera intensifierat arbete specifikt mot våra distrikt och föreningar, vår barn- och ungdomsidrott, paraidrott, utbildningar och på kort sikt även med det centrala jämställdhetsprojekt som nu sjösatts och som fortgår under de nästkommande 18 månaderna.

Alice har en bakgrund som elitcyklist (landsväg) och som föreläsare vilket hon kommer att fortsätta göra vid sidan om sin anställning hos oss. Specifikt handlar hennes föreläsningar om att öka förståelsen för den kvinnliga fysiologin inom idrotten ”Träning från tjej till kvinna” för att underlätta för unga tjejer att fortsätta idrotta. Föreläsandet har gjort att hon redan nu har mycket god kontakt med både Riksidrottsförbundet och SISU:s olika distrikt. Detta är naturligtvis en otrolig fördel när hon nu axlar rollen som Förbundsutvecklare hos oss.

Alice formella utbildning inkluderar bland annat en kandidatexamen i Idrottsvetenskap från Högskolan i Halmstad. Hon är även väl bevandrad med RF:s Strategi 2025 och gjorde sitt examensarbete med att kritiskt granska om Strategi 2025 riskerade att motarbeta elitidrotten till förmån för folkhälsan. (Alice kom fram till att det visade sig att Strategi 2025 snarare är positiv till både och förutsatt att de olika målen tolkas på rätt sätt.)

Hon har även god dokumenterad erfarenhet inom ekonomi, bokföring, och redovisning samt även en media-utbildning i grafisk design och fotoredigering. Detta tillsammans med hon drivit blogg på Word Press under flera år kommer naturligtvis att vara en oerhörd tillgång i alla led inom marknadsföringen av våra föreningar, tävlingar, events, landslag och samarbetspartners.

Alice bor i Halmstad och kommer naturligtvis att vara stationerad på vårt kanslikontor beläget på Slottsmöllan varvat med distansarbete.

Här är Alice egna ord om den nya tjänsten: Jag ser mycket fram emot att bli en del av SVWF genom tjänsten som Förbundsutvecklare, och än mer mot att få lära känna och samarbete med Er som är engagerade ut i klubbarna och distrikten. Vi ses!

Så snart Alice kommit på plats kommer hennes kontaktuppgifter att publiceras på denna websida och då under fliken Kontakt.

Jag, Pia och SVWF styrelse önskar Alice hjärtligt välkommen till Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet!

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46765869290, +46704834963
E-post: This is a mailto link