Hoppa till sidans innehåll

Wakeboard bakom kabel på SM-veckan i Linköping!

05 MAJ 2022 07:41
SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang som nu till sommaren går av stapeln i Linköping 28 juni – 3 juli. Detta med Wakeboard bakom kabel på programmet!
  • Skapad: 05 MAJ 2022 07:41

Under denna idrottshögtid kommer Linköpings kabelsportförening i tätt samarbete med Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet att arrangera SM 2022 Wakeboard kabel 2.0 Features Only. Vår idrott är en av 32 idrotter som fått förtroendet att arrangera vårt SM under denna SM-vecka vilket känns oerhört motiverande för oss alla som är involverade i arbetet med detta mästerskap.

Hela organisationskommittén har under lång tid arbetat mot målet att erbjuda historiens absolut bästa SM med fantastiska tävlingsförhållanden, härlig stämning och direktsända TV-finaler på LKPG Wake Park som drivs av Linköpings Kabelsportförening. I harmoni med flera andra idrotter kommer vårt SM att gå av stapeln mitt inne i centrala Linköping på Kinda kanal vilket självklart kommer att attrahera en stor publik på plats och våra openklass finaler kommer att avhållas på absolut bästa tänkbara tidpunkt, lördagen den 2 juli klockan 14:30 – 16:00!

Tävlingsinbjudan, preliminärt tidsschema och information om bland annat hur du anmäler dig samt bokar tid för inåkning hittar du HÄR.

Kort om SM-veckan: SM-veckan är en hyllning till idrottsrörelsen och genomförs varje år på olika orter i Sverige, vinter respektive sommar. SM-veckan är öppen för Riksidrottsförbundets medlemmar, 71 specialidrottsförbund, vilka representerar upp emot 210 idrotter. SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund, värdstaden och lokala föreningar. Sveriges Television är sändande bolag. Läs mer om evenemanget SM-veckan i Linköping HÄR.

Varmt Välkomna till Linköping och SM 2022 önskar Linköpings Kabelsportförening, SVWF, Linköpings Kommun, RF och våra samarbetspartners.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta förening

 

                      CRAFT
  Officiell Textilpartner till SVWF

 

 

Vi är medlemmar i Städa Sverige

http://www.youtube.com/watch?v=GMDz_R3Wf5o

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link