Hoppa till sidans innehåll

Klubbar & Utbildning - Funk


INBJUDAN  PARA VATTENSKIDSKOLA/LÄGER 2022

Den 11– 12 juni 2022 välkomnar Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet och Varbergs Vattenskidklubb er med funktionsnedsättning, 10 år och äldre, som vill pröva på att åka någon form av vattenskidor eller wakeboard. Med rätt utrustning kan alla åka vattenskidor oavsett om man sitter i rullstol eller har annan rörelsenedsättning, är synskadad eller blind. LÄS MER HÄR

-

INBJUDAN  PARA VATTENSKIDSKOLA/LÄGER 2021

Obs! I år är observatörer välkomna!

Den 17– 18 juli 2021 välkomnar Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet och Varbergs Vattenskidklubb återigen er med funktionsnedsättning som vill pröva på att åka någon form av vattenskidor eller wakeboard!

LÄS MER HÄR

-

Hitta förening

ParaMe.se kan du söka upp de föreningar som har anpassad utrustning och utbildade ledare för dig som vill åka funk. Det är ett växande register där föreningar anmäler sig själva. Har din klubb utrustning och utbildade ledare för funkåkare? Se till att ni registrerar er på ParaMe genom formuläret här.

Vill du ha kanske ha förslag på en lämplig klubb just för dig och i närheten där du bor eller hjälp med att få tag på rätt utrustning? Kontakta gärna Elsie Antonsson. Elsie har naturligtvis även information om allt som rör vattenskidåkning för åkare med olika former av funktionsvariationer i Sverige, och nås enkelt via telefon eller e-mejl, 070 6000 635,  This is a mailto link.

Utbildning - Funk

Elsie Antonsson är SVWF utbildningsansvarig tillsammans med SVWF Sportchef Michael Kjellander när det gäller utbildning av tränare för vattenskidåkare med olika former av funktionsvariationer.

På SVWFs Academy hittar du introdkutionsutbildning för hur du bäst tar emot och bedriver träning för personer med funktionsnedsättningar: Paraidrott 1 för SVWF.

Uppdaterad: 23 OKT 2014 11:51 Skribent: Elsie Antonsson & M. Kjellander

Postadress:
Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet
Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

Besöksadress:
Slottsmöllan 10 B, Röd info - Entré E vid obelisken
302 31 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46704834963, +46765869290
E-post: This is a mailto link